Anne Marthin skrev:
Uhmm.. det ser dejligt ud
Er der noget med at det skulle være et specielt godt svampeår?
Jeg har også haft de sjove små runde squash i år og de var rigtig gode at farsere
Ligenu bugner drivhuset med tonsvis af grønne tomater, som skal bruges på en eller
anden måde
Og baby-auberginer, lige nok til et stort fad moussaka..
Hvad er det for nogle lilla bønner du har høstet?
Tror at kombinationen af våd sommer og de seneste dages sol har lokket mange svampe ud - men sidste år var også godt.
Mht grønne tomater, så sylter jeg altid de små grønne tomater med vanilje, smager rigtig lækkert fx til frikadeller. Og så bruger jeg de store grønne til at lave grøn tomat chutney med sultanaer som smager godt til indisk mad.
De blå bønner er Blauhilde, de giver helt vildt godt iår og der er lagt i fryseren til hele vinteren. De er kun blå ukogte, bliver grønne når de er kogt, men har en rigtig god smag og så skulle de være frø-ægte.