Switch to full style
Her er der mulighed for at snakke om alt det der ikke handler om smykker, bl.a hvad du får dagen til at gå med, dit arbejde, din familie, osv
Skriv et svar

Andre hobbys

lør 26. jan 2013 09:53

Hej Alle
Jeg er bare vildt nysgerrig, Så jeg vil høre hvilken hobbyer i har udover smykkerne.
Jeg har nemlig en teori om at kreative mennesker oftes har gang i mere end en ting.

Jeg har selv gang i rigtigt mange ting, når jeg har tid.
Jeg strikker og det skal helt være trøjer med mønstre. nå ja så syr jeg tøj og jeg er lige ved at begynde at lave patchwork for jeg har fundet et sengetæppe jeg bare må lave.
og ellers er mit værksted spækket med en masse andre ting som jeg som regl laver sammen med børnene.

På smykke siden arbejder jeg selvfølgelig i perler men jeg bruger i øjeblikket mere tid på at arbejde i sølv. Jeg er meget optaget af at lodde og skabe smykker på denne måde. Jeg laver rigtigt mange ring.


JEg vil vilt gerne høre hvad i går og har gang i.

Re: Andre hobbys

lør 26. jan 2013 11:32

Jeg strikker, hækler, maler, samler på koge, og bagebøger, udover mine smykker. Og så elsker jeg min have.
Jeg strikker en del baby tøj, ikke fordi at jeg har brug for det, men det tager ikke så lang tid, og så er det jo så nuttet, og der er sommetider nogen der gerne vil købe. :ymdaydream:
Jeg elsker at bage, og lave mad, og jeg er en af dem der læser kogebøger for min fornøjelses skyld. :x-
Jeg maler også malerier, og har mit eget atelier, men det bliver desværre ikke til så meget, da jeg hår travlt med shoppen.

Re: Andre hobbys

lør 26. jan 2013 16:39

Udover smykkerne så

Syer jeg, både små ting i filt, men også tøj, puder og tæpper. Jeg har lige lært at hækle så det hygger jeg mig også med.

Jeg zentangler, og tegner meget, ville gerne tilbage til at farvelægge og lave animation, men desværre er den en dyr hobby at vedligeholde, så er det billigere med vandfarver som jeg også holder meget af.

Jeg skriver også digte her og der, men ikke så meget som ellers. Jeg hygger også meget med mine hunde, jeg læser psykologi som en hobby og jeg elsker også at bage brød gerne sammen med sønnemanden.

Ellers så rent hobbymæssigt prøver jeg gerne lidt af hvert haha, hvis bare man havde penge og ikke mindst tid nok til alt det man gerne vil.

Re: Andre hobbys

lør 26. jan 2013 20:42

Hækler meget for tiden, passer mit energi niv. da jeg kan hækle en enkelt omgang lægge væk, også hurtigt tage frem igen uden at skulle finde en masse værktøj og materialer frem. (Bliver for hurtigt flad)

Læser bøger, ser madlavning på tv.
Så prøver jeg at gøre meget ud af at lave små kreative ting med datteren, hvor vi maler lidt, klippe klistrer kort på hendes premisser hun laver fine kort som så skal sendes til fætre og kusiner.

Har leget lidt med nålefiltning, men det bliver nok igen når energien kommer igen, sammen med strik, smykkerne og tegningen. :-)
Pt. er det næsten kun hæklenålen jeg kan overkomme.

Re: Andre hobbys

søn 27. jan 2013 11:24

Det er dejligt at høre at i andre også har gang i en masse ved siden af smykkerne.
Jeg sapper lidt alt efter hvad jeg lige gider at lave. Dvs når jeg har tid:-)
For der er selvfølgelig også lige mit job og så læser jeg også diplom i ledelse.
Nå ja så er der llige de 3 børn der også skal have deres andel. Men det er dejligt at de er ved at være så store at de kan gå med på værksted og lave noget.

Re: Andre hobbys

søn 27. jan 2013 12:38

For tiden står smykkerne på standt bay. men jeg strikker og det er jeg mega glad for luge om snart får jeg en masse strømpe garn hjem til vores butik, og så skal jeg ahve striket nogle prøver op , så folk kan se det og det skal både være strømper ,men også baby tøj da det jo godt kan bruges til andet en strømper. og det kan gå i vadke maskinen og det er jo super da de unge ikke har tid til at vaske i hånde
Jeg arnejder også med skulpturet i et produkt som heder power tex.

Re: Andre hobbys

fre 3. maj 2013 00:27

Jeg programmerer på livet løs, så der snart kan ske nogle mirakler på smykkeområdet :)
Skriv et svar