Switch to full style
Her kan du fortælle lidt om din foretrukne ferieform, din bedste ferieoplevelse, og om ferie generelt. Hvor holder du ferie, er du til sol, eller sne.
Skriv et svar

Perlebutikker i Danmark!

ons 8. aug 2012 18:46

Hei!

Jeg skal på ferie i Danmark neste uke, og vil benytte muligheten til å shoppe litt perler. Vi skal bo på Dayz Søhøjlandet i Gern. Er det noen perlebutikker i omkrets av en times kjøring? Jeg vet vi skal til Århus, Ebeltoft, Ikast, Billund og i løveparken.

Re: Perlebutikker i Danmark!

tors 9. aug 2012 14:30

der er panduro hobby i aarhus. ved ikke om der er flere. har aldrig været i aarhus.

Re: Perlebutikker i Danmark!

fre 10. aug 2012 06:14

Der er måske en lille køre tur, men Ravstedhus i Kolding, er bestemt et besøg værd: ravstedhus.dk
Ellers ligger der også to butikker på strøget i Århus, men de er meget dyre. Hvis du arbejder med glas perler, ligger der en butik i Silkeborg, der hedder Anla Glas, som sælger alt til fremstilling af glasperler.

Re: Perlebutikker i Danmark!

lør 11. aug 2012 07:01

I Aalborg, 110 km fra Århus har man Pearls and Pieces (halvdyr men super kvalitet og service og vejledning), Amida.dk (billig, ikke selv været der endnu, men kun åben få dage om ugen) , Jigsaw (ikke billig med god kvalitet), yderligere nord for Aalborg (hvis nu i tager til stranden, eller lign.) ligger Cyberimport lidt ude på landet, billig og god kvalitet, dog kun åben efter aftale.
Skriv et svar