Dato og tid er lør 24. feb 2018 18:55

smykke forum

Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner


Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: ons 23. nov 2011 14:54 
Offline
Opal
Opal
Brugeravatar

Tilmeldt: man 1. feb 2010 09:13
Indlæg: 963
Geografisk sted: Holeby, Lolland
Anna-Edith´s Caviarrand

Billede

6-8 pers.

6 hårdkogte æg moses med en gaffel
2 gl. stenbiderrogn ( røde )
1 lille løg finthakket
Dette blandes sammen i en skål.

200gr ægte mayonaisse
1 dl. piskefløde
1 dl. klar bouillon
6 blade husblas

Husblassen lægges i koldt vand mens man blander mayonaisse, piskefløde, i en anden skål.
Og når bouillonen er lunken tages husblasen op og trykkes fri for vand, røres i den lunkne bouillon rør til husblassen er helt opløst, hvis den ikke opløses helt må man lige lune den lidt igen. Når husblasopløsningen er lillefinger varm blandes den med mayonaissen og piskefløden, derefter blander man den i de hakkede æg, caviar og løg.

Derefter kommes blandingen i en randform, sættes i køleskabet til dagen efter.


Ved severingen pyntes randen med rejer i midten, rundt om randen pyntes med tomatbåde, agurkespiral og citronbåde.

Dressing:

½ l. creme fraiche 18 %, blandes med fint hakket dild og citronsaft så man lige kan ane syrligheden. Server Flûtes til.

God appetit og fornøjelse

_________________
Mød hver ny dag med et smil
http://www.didismykkerogdesign.dk


Top
 Profil Hjemmeside 
Svar med citat  
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!
Danish translation by Olympus DK Team

Copyrights forbeholdt Cyberimport.dk - Perler til lav selv smykker