Switch to full style
Her er der plads til at søge efter opskrifter, eller komme med din bedste opskrift. Komme med gode råd, og fortælle hvad dine ynglingsretter er.
Skriv et svar

Caviarrand til forret eller buffé

ons 23. nov 2011 14:54

Anna-Edith´s Caviarrand

Billede

6-8 pers.

6 hårdkogte æg moses med en gaffel
2 gl. stenbiderrogn ( røde )
1 lille løg finthakket
Dette blandes sammen i en skål.

200gr ægte mayonaisse
1 dl. piskefløde
1 dl. klar bouillon
6 blade husblas

Husblassen lægges i koldt vand mens man blander mayonaisse, piskefløde, i en anden skål.
Og når bouillonen er lunken tages husblasen op og trykkes fri for vand, røres i den lunkne bouillon rør til husblassen er helt opløst, hvis den ikke opløses helt må man lige lune den lidt igen. Når husblasopløsningen er lillefinger varm blandes den med mayonaissen og piskefløden, derefter blander man den i de hakkede æg, caviar og løg.

Derefter kommes blandingen i en randform, sættes i køleskabet til dagen efter.


Ved severingen pyntes randen med rejer i midten, rundt om randen pyntes med tomatbåde, agurkespiral og citronbåde.

Dressing:

½ l. creme fraiche 18 %, blandes med fint hakket dild og citronsaft så man lige kan ane syrligheden. Server Flûtes til.

God appetit og fornøjelse
Skriv et svar